Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Αμάν αυτοί οι ξένοι!!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο...
Δηλαδή και εδώ μας βάζουν εμπόδια οι ξένοι;
Δηλαδή τι τόσο τρομερό ήθελε η κοπέλα; Το πτυχίο της να πάρει!
Με το καλό δοκίμασε και είπε να δοκιμάσει και με τον παραδοσιακό ελληνικότατο τρόπο «Με τα αρχίδια του μπαμπά» - αν και τα γιγαντόσωμα αρχίδια, στην προκειμένη περίπτωση, ήταν του μέλλων συζύγου - αλλά μην κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες..το θέμα είναι πως όλα όσα μας χαρακτηρίζουν σαν Έθνος (...λέμε τώρα...)  θα μας τα κόψουν!

Πάει και ο αθάνατος ελληνικός τσαμπουκάς!

Ντροπή και αίσχος!

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι δεν έπιασες το νοημα του άρθρου. Για ξαναδιαβασε την τελευταία παράγραφο. Ολα αυτά που λέει (που θα μπορούσε να ειναι και μια φανταστικη ιστορία) τα λέει για να καταλήξει στο ότι το ξένο κολλέγιο δεν το έδωσε το master ενω ένα ελληνικό πανεπιστημιο θα το έδινε. Προφανώς αυτό το συμπέρασμα δε στέκει με την υπολοιπη ιστορία!!! Απλά, επ'ευκαιρία της αναγνωρισης των δικαιωμάτων των κολλεγίων, ας κάνουμε και λιγη προπαγάνδα. Ελπίζω τουλάχιστον ο αρθογραφος να πηρε καλά λεφτα (μην τον πιασανε κοροιδο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν νομίζω πως το άρθρο απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα, αληθές ή μη, υποκινούμενο ή όχι. Το σχόλιο του αρθρογράφου δεν μπορώ να μην το χαρακτηρίσω εύστοχο.
    Είναι γνωστό άλλωστε, ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η αναξιοκρατία και όχι μόνο στο θέμα της παιδείας...

    Και εγώ στο Ελλάντα σπούδασα και έχω γνωρίσει από πρώτο χέρι πως λειτουργεί, σε ορισμένα «Ιδρύματα» το σύστημα.

    Φοιτητές κάποιας παράταξης να περνάνε τα μαθήματα χωρίς καν να παρουσιαστούν στην εξεταστική, γιατί ήταν «μιλημένος» ο καθηγητής ή να μην ξεχάσω να αναφέρω την «μέθοδο του ανεμιστήρα» - 7 φορές έδωσα ένα μάθημα όπου ο καθηγητής «φάντασμα» είτε τα έγραφα ΟΛΑ είτε έδινα λευκή κόλλα μου έβαζε 3/10. Την 7η φορά όπου παραπονέθηκα, γιατί τον πέτυχα επιτέλους, μου έβαλε 5/10 δίνοντας απλά λευκή κόλα!

    Αυτά άπλα είναι μερικά από τα συνήθης φαινόμενα των Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Αν έχω την οικονομική ευχέρεια, δεν πρόκειται να αφήσω τα παιδιά μου να χάσουν τον χρόνο τους σε Ελληνικό πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία! Επειδή όμως φιλοξενείς ένα κορυφαίο στέλεχος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ μπες στο κόπο να ψάξεις και την παρακάτω υπόθεση και να την δημοσιεύσεις ακριβώς επειδή τόσο ο δημοσιογράφος που εμπλέκεται όσο και ο κ Ζούλας μέχρι στιγμής το θέμα το έχουν κάνει...γαργάρα!
    Επιλέγω τη ν ανωνυμία καθότι η παρούσα Πρυτανεία του Πανεπισημίου μας επίσης το έχει κάνει...γαργάρα και φημίζεται για ην εκδικητικότητά της απέναντι σε κάθε άτομο της κοινότητάς μας που θέτει εύλογα, ηθικά και οφθαλμοφανή για την "περιέργειά" τους θέματα...

    http://www.gurforum.org/2010/02/18/%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%ba-regis-university-%ce%b4%ce%bf%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή